Pracovní dny v Zell am See

Blog Image

Pracovní dny v Zell am See

Z Mnichova do Itálie na jeden zátah? Reálné to je, my jsme si však náš červnový roadtrip zpestřili třídenním pobytem v rakouském Zell am See. 🇦🇹

Zell am See-Kaprun proslulé zejména zimními sporty člověka okouzlí i na začátku léta. Jezero Zeller See, u kterého se město nachází, vybízí v parných dnech ke koupání 💦, projížďce na paddle boardu, i starých známých šlapadlech. 

Městečko je plně vybavené, najdete tu Billu i Spar, několik voňavých pekáren (dokonce s nedělní otevírací dobou), dobrých restaurací, kaváren a cukráren. Zajímavé jsou také místní obchůdky, ať už s oblečením, dětským sortimentem nebo lokálními produkty. Zkrátka žije to tu. Nutno říct, že v tomhle náš Špindl malinko zaostává... 🤤

Zell am See je ráj pro milovníky turistiky. Ať už se vydáte lanovkou na hřebenovku, nebo se spokojíte s procházkou kolem jezera s možností koupání, budete okolím a zdejší přírodou nadšeni. 

Večer doporučujeme zajít na Magic lake show. Jak uvádí oficiální stránky města, jedná se o show, kde uvidíte vodu tančit. 😎 Představení plné barev a vodotrysků trvá 20 minut a je zdarma. Pro představu přikládáme video:

 

 

 

☝️Důležitá informace na závěr, tato světelná show se koná vždy v neděli, v úterý a ve čtvrtek a začíná v 9:30 večer

PS: Pokud by vás zajímalo, kde mají v neděli čerstvé pečivo, zamiřte k Bauerovi.

Body zájmu po cestě